منتــديــات مـهـاب صفـــا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتــديــات مـهـاب صفـــا


 
الرئيسيةدردشةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 مقلوبه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
عبد الله
عضو vip
عضو vip
عبد الله


ذكر
عدد الرسائل : 275
العمر : 37
مكان الاقامه : بيت لحم - فلسطين
احترام قوانين المنتدى :
مقلوبه Left_bar_bleue100 / 100100 / 100مقلوبه Right_bar_bleue

MY SMS :


My SMS
مقلوبه 1-59


المهنة : مقلوبه Studen10
الجنس : مقلوبه Male10
مزاجك : مقلوبه A'97ak
كلنا غزة :

 


كلنا غزة

تاريخ التسجيل : 05/11/2008

مقلوبه Empty
مُساهمةموضوع: مقلوبه   مقلوبه I_icon_minitimeالخميس نوفمبر 06, 2008 11:16 am



المقادير
دجاجه مقطعه
بصله وسط و3 اسنان ثوم
بهارات وملح وزيت
2 حبه طماطم وحده كبيره ووحده صغيره
2 حبه باذنجان وحده كبيره ووحده صغيره
ذره او اي نوع خضار بتحبوا --بازيلاء - جزر --فلفل رومي ملون انا حطيت ذره بس
يوضعوا اول ثلاث مقادير على النار ويحركوا لحد ما يختلف لون الجاجه ويضاف الماء وتطهى
وبعد ما تطهى تصفى الشوربه وتحمر الجاجه
اما الرز نكون قد نقعنا 2 كوب رز في الماء وبعد نص ساعه يصفى
ويضاف له
الذره حبه الطماطم الصغيره تقطع والباذنجانه الصغيره تقلى وتضاف وبهار وملح

وتخلط
ونقلي الباذننجانه الكبيره ونقطع الطماطم الكبيره لحلقات
وهون الحلاوه ترص في طنجره مافيها اشي بذوب علشان رح تدخل للفرن
وانتي وزوقك

ويضاف عليها الرز المتبل

وفوقها الجاجه المحمره ومرقه الجاج وتلف بالقصدير وتدخل للفرن لمده نص ساعه الى ساعه الا ربع
وهيها بعد النضج

ولانها زي الكيك دخلي طرف السكين علشان تفكي الجوانب

وتقلب في جاط وتزين بالللوز المحمص
معلش ما حطيت الجاجه عليها علشان ما تطير قصدي علشان ما تنهد الكيكه وعلشان تشوفوا المنظر من فوق

وهيها من جنب بس ما تروحوا تحطوا عليها شموع ههههههه زي الكيكه

وصحتين وعافيه على قلوبكم

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
مقلوبه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتــديــات مـهـاب صفـــا :: المنتديات المتنوعة :: .. •° منتدى الطبق الذيذ °• ..-
انتقل الى: